FinnXenon Xenon-Muutossarja D2S (linssiumpio) 55W


FinnXenon Xenon-Muutossarja D2S (linssiumpio) 55W

119,00

Valitse haluamasi värilämpötila sivun alareunasta.

Huom. yllä oleva kuva ei ole D2S-sarjasta
 

FinnXenon Xenon-muutossarja 55W:n digitaaliohjatuilla ballasteilla ja 55W xenonpolttimoilla. FinnXenon on Xenonkaupan oma tuotemerkki, joka vapauttaa meidät xenonvalmistajien/-toimittajien komponenttivalikoimien rajoituksista. Voimme siis tilata omaan sarjaan juuri ne ballastit ja polttimot kuin haluamme. FinnXenon tuotemerkin pää- ja oikeastaan ainut periaate on, että sarjan osat on parhaat mitä maailmalta löydetään.
Tämä xenonsarja tuo jopa 30-40% lisää valotehoa verrattuna normaaliin 35W xenoniin ja jopa nelinkertaisesti lisää valotehoa normaaliin halogeeniin verrattuna! 55W xenonsarja vain maastokäyttöön.Tämä xenonsarja asennetaan D2S polttimolle tarkoitettuun umpioon. Mukana sovittimet D2S-polttimolle, kuva.

Sarjan Polttimot:
10/2014 alkaen polttimot tulevat yleisesti parhaaksi tunnustetulta tarvikepolttimovalmistajalta. Polttimovalmistajaksi valittiin sama kuin 35W FinnXenon-sarjoilla, siten saadaan myös sävyt täsmäämään tarkemmin näiden eri tehoisten sarjojen välillä.
Polttimon takuu 12kk.

Sarjan Ballastit:

1) Nopea 9-16V 55W Ballasti

Ballasti Sarjan ballastimalli vaihtunut 3/2017, sarjassa on käytössä tästä eteenpäin 55W ns. miniballasti. Ballasti tilataan testatulta laatuvalmistajalta. Käy kaikkiin ei-CAN-väyläisiin ajoneuvoihin. Ballasti voi toimia joissain myös CAN-väyläisissä autoissa, mutta emme suosittele CAN-cäyläiseen. CAN-väyläiseen suosittelemme canbus-versiota. Ballasti on ns. nopea ballasti, eli kirkastaa kylmän polttimon nopeasti. Virta on rajoitettu noin max. 8A (13,5V) ja maksimi virranotto kestää vain muutamia sekunteja, jolloin on vielä yleensä mahdollista käyttää ajoneuvon alkuperäisiä halogeenille tarkoitettuja johdotuksia ja 10A sulaketta.  Odotamme takuuvaihtoprosentiksi alle 0,2%. Tehokas radiohäiriön suodatus, kuvaamme häiriönsuodatusta luvulla 97%. Tarkoittaa, että jossain ääritapauksissa jos ajoneuvossa on hyvin herkkä radio ja antenni on lähellä valoja, heikolla radiokanavalla voi kuluvuus heiketä. Normaalisti radiohäiriötä ei tule.
Ballastin takuu 12kk.

 

2) Canbus 9-16V 55W Ballasti

- Canbus-ballasti on ainakin toistaiseksi poistunut valikoimista

 

 

 

Nelinkertaista ajoneuvosi ajovalojen valoteho ja kymmenkertaista polttimoidesi kestoikä. Vaihda halogeenipolttimoiden tilalle xenonpolttimot täydellisen muutossarjan avulla. Laadukkailla komponenteilla täytetty sarja sisältää kaiken tarvittavan. Asenna 55W xenonsarja ralliautoon tai vaikka työkoneeseen ja näe pimeydessä aivan uudella tavalla! Ballastit mahdollista kiinnittää joko pitävällä kaksipuoleisella teipillä tai omalla kiinnitystelineellä.

 

Muutossarja sisältää:
  • 2 kpl 55W D2S-xenonpolttimoita
  • 2 kpl 55W digitaaliohjattuja ballasteja
  • 2 kpl D2S sovittimia
  • 2 kpl asennustelineitä/kaksipuoleiset teipit ballasteille
  • Virtajohdot ballasteille
  • Kiinnitystarvikkeita
  • Asennusohjeet
 
   

 

 

 

 

Polttimoista

 

 

Värilämpötilat Valmistaja ilmoittaa xenonpolttimoille parhaimmillaan n. 2500 tunnin eliniän (vrt. halogeeni 300 tuntia) ja polttimoita on valittavissa peräti viidellä eri värisävyllä. Voit valita omaan makuusi parhaiten sopivan. Viereisessä kuvassa näkyy periaatteellinen kuva värilämpötiloista. Valkoista valo on n. 5000-6000K kohdalla. Ensiasennus-xenoneissa värilämpötila on tyypillisesti 4300-5000K. Suosituin värilämpötila on 6000K.
 

 

 

 

Varastoimme 4300K, 5000K, 6000K ja 8000K värilämpöjä.


 

 

 

 

Valinta: FinnXenon Xenon-Muutossarja D2S (linssiumpio) 55W

Tuotenro Värilämpötila Ballasti Hinta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

D2S/R Adapteri
8,00