Tervetuloa Xenonkauppaan

 

 

Olemme erikoistuneet xenonvaloihin vuodesta 2007. Tarjoamme varaosat alkuperäisiin xenonvaloihin, sekä xenon-muutossarjat joihin on etsitty parhaat osat mitä markkinoilta on saatavilla (myymme tätä FinnXenon-tuotemerkillä).
 

 

TiedoksiXENARC_ULTRA_LIFE_D1S_66140ULT_S_G10600584

- Osram on julkaissut uuden Night Breaker Laser xenonpolttimomalliston. Uuden sukupolven Night Breaker Laser korvaa testivoittaja Night Breaker Unlimited:n. Osram mainostaa polttimosta saatavan parhaimmillaan jopa +200% lisää valoa verrattuna standardi xenonpolttimoon. Laser on valikoimissamme D1S, D2S, D3S ja D4S-polttimotyyppeinä.

- Osram on julkaissut uuden xenonpolttimomalliston - Ultra Life. Osramin mukaan Ultra Life kestää jopa neljä kertaa pidempään kuin normaali xenonpolttimo. Näin ollen polttimon vaihtoväli voi olla jopa 300 000 km. Osram antaa uutuudelle huiman 10 vuoden takuun! Saimme koko maailmassa ensimmäisten joukossa kyseistä polttimoa varastoon.

- Noutopisteemme on Tampereella, voitte siis myös noutaa tilauksenne. Sovi noudon ajankohta etukäteen (ei myymälää).

 

H7-Polttimoiden Valotehovertailu

Klikkaa TÄSTÄ


Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, palautetta tai ehdotuksia uusiksi tuotteiksi. Voitte käyttää verkkokaupan yhteydenottolomaketta tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@xenonkauppa.fi. (Huom. varmista että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä, jotta voimme vastata teille!)