Xenon-muutossarjat 12-24V 35W

Xenon-muutossarjat 12-24V 35W

Xenon-muutossarjat 12-24V 35W

35W:n xenon-muutossarjat sisältävät kaiken tarvittavan halogeenipolttimoiden vaihtamiseksi xenonpolttimoihin. 2 x xenonpolttimot, 2 x ballastit, johdot, kiinnitystarvikkeet ja ohjeet.

Lokakuussa 2016 Cobra xenonsarjat ovat poistuneet valikoimistamme noin yhdeksän vuoden myynnin jälkeen. Emme nähneet tarpeen enää myydä nykyään keskilaatuista Cobran sarjaa, vaan keskitymme ainoastaan ykköslaatuiseen Finnxenon muutossarjaamme. Finnxenon on vuonna 2013 perustettu oma tuotemerkkimme. FinnXenon-sarjojen periaatteena on, että käytämme vuodesta 2007 kertynyttä xenonkokemustamme ja tilaamme siihen erikseen parhaat ballastit ja parhaat polttimot mitä suoraan valmistavilta tehtailta on saatavilla. Kasaamme siis kyseisen sarjan itse. Seuraamme laatua päivittäin ja meillä on suorat yhteydet ballasti- ja polttimotehtaille jos pientäkin parantamisen aihetta löydämme komponenteista. Vaikka laatu on jo lähtökohtaisesti parasta mahdollista, silti testaamme ja tarkistamme JOKAISEN sarjan ennen asiakkaalle lähettämistä.HUOM. olemme hiukan kaventaneet tuotevalikoimaamme ja xenon-muutossarjat oli yksi poistuneista tuoteryhmistä.

P.S. xenonsarjojen komponentit on edelleen irto-osina myynnissä, joten sarjan saa käytännössä irto-osista kasaan (2 kpl Finnxenon polttimot + 2 kpl Finnxenon ballastit - Nopea tai Canbus).

Polttimot
Canbus Ballasti
Nopea Ballasti

 


 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Huom. Muutossarjat poistuneet toistaiseksi valikoimista, tämä vain esimerkin vuoksi jätetty näkyviin. Minkä tahansa sarjan saa edelleen halutessaan koottua irto-osista.

 

199,00